LA TERÀPIA MANUAL DE LES FÀSCIES: una alternativa a la Fisioteràpia i a l’Osteopatia… que va més enllàLa Teràpia Manual de les Fàscies, té els seus fonaments a la "Fasciateràpia mètode Danis Bois" i les meves observacions i experiències després d'anys com a terapeuta i d'autotractament. - Fabrice Hoffmann


És una teràpia que sol·licita les forces d'autoregulació de l'organisme i alhora es dirigeix a la persona en la seva totalitat física i psíquica.

La Teràpia Manual de les Fàscies troba un terreny d'aplicació privilegiat en els dolors corporals i la relació al cos. La mà del terapeuta es revela en efecte com un instrument capaç d'alleugerir de manera puntual i profunda els dolors que sorgeixen en diferents parts del cos. Però la Teràpia Manual de les Fàscies va molt més lluny ja que és un instrument de relació, d'ajuda a través del tacte. En el diàleg silenciós del tacte, s'instal·la una retrobada del pacient amb el seu cos. El cos sofrint, distant, no-percebut torna a ser un cos sensible, en moviment, emocionat i commogut.


A quines malalties es dirigeix la Teràpia Manual de les Fàscies?

La Teràpia Manual de les Fàscies es dirigeix a diversos tipus de dolors, tals com a locomotors, cranials, viscerals, acompanyats o no de disturbis funcionals tals com a digestius, respiratoris i ginecològics. També permet alleugerir els dolors psicosomàtics i les somatitzacions que acompanyen els disturbis psicològics i els estats d'estrès. Els dolors del nen, de la persona d'edat i els dolors que acompanyen els càncers o altres malalties greus, són també susceptibles d'entrar en el camp de competència de la Teràpia Manual de les Fàscies.

LES SESSIONS DE TERÀPIA

Sessió de 50 minutes
・40 €
60 € per seminaris, retirs, o a domicili (desplaçament + 10€): 

Sessió de 1h15
・60 €

A Sales de Llierca: « Espai Endins »

Per més informació: 
654 171 496 o Whatsapp

Les Fàscies i la Salut  -  654 171 496  -  Contacte  -  Mapa de la web