La Fasciateràpia és galàctica!

Els que s’interessen per l’esport i pel futbol en particular s'hauran fixat que el Real Madrid ha guanyat per segona vegada consecutiva la Champion's League i ha completat aquest any el seu palmarès per un títol de campió d’Espanya.   


Els periodistes intenten conèixer els secrets d’aquest èxit i citen sovint l'aura de Zidane, però el que intriga més són el profesionals que forma part del staff de Zidane, menys coneguts que ell o que les estrelles de l’equip.

Entre aquests homes de confiança, es troba en Hamidou Msaidie, que en un article de França Futbol del 2 de juny de 2017 és presentat com l’assistent desconegut de Zidane. En aquest article, és mostrat com un expert de la Fasciateràpia, tècnica de la qual s’ha assabentat mentre que era fisioterapeuta de l’equip de futbol de Créteil i que ha practicat durant nombrosos anys amb esportistes, artistes i fins i tot amb l'equip de França de Futbol abans d’entrar al Real de Madrid fa 3 anys.   


Extracte de l’article: «El principi és cuidar-se fins i tot quan tot va bé, diu en aquesta entrevista publicada a la web MyCoachTV l’agost de 2012. El tractament consisteix a afluixar, a suavitzar les fàscies, els teixits, que de vegades són tibants, de vegades massa curts, de vegades massa durs, de vegades massa tous. Allò es fa pel tacte, simplement. És un treball que es fa sobre tot el cos. Cal trobar un equilibri per tal que el cos sigui permanentment flexible i elàstic, i que les articulacions siguin sempre mòbils. És un tractament molt preventiu.» Una tècnica nova que permet als jugadors recuperar-se millor. Això és sens dubte la raó de la seva presència al Real Madrid. Un club que ha necessitat encara la seva assistència aquest dissabte, abans del partit de cara a la Juventus de Turin. »   


L’associació FasciaFrance i tots els pràctics de la fasciateràpia volen felicitar a en Hamidou per aquest èxit i agrair-li portar tan alt els colors de la fasciateràpia.   


Traducció de l'article de  FasciaFrance « La fasciathérapie est galactique ! »  - del 6 de juny 2017

Les Fàscies i la Salut  -  654 171 496  -  Contacte  -  Mapa de la web